Kik vagyunk

kik vagyunk

Natural Wedding Decor

Pályafutásunkat férjemmel az esküvők világában dekorosként kezdtük, számtalan csodás dekorációt tudhatunk már magunk mögött.

Mindketten hiszünk abban, hogy az alkotás nagyon mélyről indul el a lelkünkben és mindig keressük, hogy mi az, amivel többet adhatunk a megrendelőinknek egy átlagos dekorációhoz képest. Nincs is nagyobb öröm, mint ha az ember munkája lesz az, amit imád csinálni.

Az esküvőkön célunk megtalálni a párokhoz legjobban illő dekorációt, amit aztán a legnagyobb szeretettel, lelkesedéssel és precizitással készítünk el. Céges rendezvények esetében pedig célunk egy egyedileg megtervezett ízléses dekoráció megalkotása a vezetőség és kollégáitok örömére. Mindenesetre bármilyen jellegű és méretű rendezvényről legyen is szó, számunkra a legnagyobb dicséret, amikor a vendégsereg a párt látja a dekorációban, vagy a kollégák elégedetten távoznak a helyszínről, hiszen akkor elértük célunkat.

Családunkkal együtt Biatorbágyon élünk, kezdetben ez a hely adott otthont a vállalkozásunknak is. Eleinte ketten készítettünk el mindent, talán ebből fakad az az egység, amit a dekorációink képviselnek. Mára azonban jóval több rendezvényünk van, mint amit ketten ki tudnánk szolgálni, ezért már egy kis csapattá nőttük ki magunkat, így az egyedi grafika elkészítésétől a virágkötészeten át egészen a dekoráció megvalósításáig mindent teljes mértékben kézben tudunk tartani.

Fenntartható esküvői dekorációk

Környezetvédelem

Mindannyiunk számára fontos a környezetvédelem, ezáltal nagy hangsúlyt fektetünk a "fenntartható" esküvői dekorációra. Igyekszünk minél több környezetbarát anyagot felhasználni a munkánk során, így ezzel egyidőben próbáljuk minimalizálni a felhalmozódó szemét mennyiségét is. Az alapanyagok kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy támogassuk a hazai őstermelőket, ezáltal előnyben részesítjük az egyedinek számító környékbeli kézműves termékeket.

szolgáltatásaink

Az NWD Showroom

Főhadiszállásunk Sóskúton található, ahol több szolgáltatást nyújtunk, illetve workshopokon és masterclass képzéseken segítünk az otthon készülő dekorációk elkészítésében.

Natural Wedding Decor

Kövess minket

2038 Sóskút, Temető utca 41.

Nézz körül nálunk a showroomban!(Időpont egyeztetés szükséges)

06 23 751 194

Hívj minket

berles@naturalweddingdecor.hu

Írj nekünk